Actualitat
ACTE AMB NENS DEL CENTRE OBERT DE PONENT

EUROCATALANA Obres i Serveis, S.L. ha implementat un sistema de responsabilitat social segons l’estàndard IQNet SR 10, i en compliment de diversos dels seus requisits, es compromet amb la societat donant suport a la cultura, l’educació i l’acció social.

 Per això volem donar suport també als col·lectius més desfavorits integrant-los en el coneixement de la nostra societat i les activitats relacionades amb ella, i en concret en la que nosaltres coneixem, que són les que concerneixen a l’obra civil.

 En les obres de millora dels espais públics del carrer València, que actualment estem portant a terme per l’Ajuntament de Granollers, hem col·laborat conjuntament amb el Centre Obert de Ponent en un acte amb nens i nenes del barri i de l’entorn. L’obra ha resultat un marc perfecte perquè aquest col·lectiu tingui una nova experiència, fent una col·locació simbòlica de peces de paviment i plantació d’arbres.

 La nostra empresa, compromesa amb la responsabilitat social, segueix planificant accions de responsabilitat social, enfocant el seu sistema d’aquesta manera a la millora contínua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA