Actualitat
CERTIFICAT AENOR IQNET SR10

EUROCATALANA Obres i Serveis, S.L. obté el Certificat de Responsabilitat Social que atorga AENOR.

• Acredita la gestió de l’empresa amb criteris de responsabilitat social i sostenibilitat, segons els requisits de l’estàndard IONet SR10

• S’uneix als certificats de l’empresa en qualitat, medi ambient, prevenció de riscos laborals, i gestió de la I + D + i, demostrant una vegada més que es tracta d’una empresa de referència en la implantació de Sistemes de Gestió i de millora contínua.

EUROCATALANA Obres i Serveis. S.L. es converteix així en la primera empresa constructora de Catalunya en obtenir el certificat del seu Sistema de Gestió de la Responsabilitat Social.

El Gerent d’EUROCATALANA ha rebut la IMG_6730certificació de mans de la Directora d’AENOR a Catalunya, Eva Subirà. en un acte celebrat a la Delegació d’AENOR a Barcelona. 

El certificat de Responsabilitat Social (RS) d’AENOR està basat en l’estàndard internacional IQNet SR10 i acredita que les organitzacions han implantat un Sistema de Gestió que aposta per la responsabilitat social, el bon govern i la millora contínua.

IQNet SR10 és el primer estàndard internacional de Sistema de Gestió de la RS i ha estat desenvolupat per IQNet, la major xarxa de certificació del món. el membre espanyol és AENOR. IQNet SR10 estableix els requisits per definir. implantar. mantenir i millorar un Sistema de Gestió de la RS amb el propòsit d’integrar la RS en tota l’organització i contribuir al desenvolupament sostenible. considerant les necessitats i expectatives dels stakeholders.

Entre altres característiques. IQNet SR10 assegura un abordatge integral i seriós de la RS. dins de la gestió general de l’organització. Així mateix. assegura que els grups d’interès significatius són contemplats i és integrable en altres Sistemes de Gestió com Qualitat ISO 9001 o Gestió Ambiental ISO 14001. A més. està alineat amb els requeriments de documents sobre els quals hi ha un ampli consens mundial. com els convenis fonamentals de l’OIT. la Declaració Universal de Drets Humans o la Norma Internacional ISO 26000.

Nota de premsa EUROCATALANA – AENOR