Actualitat
COPATROCINI XLII CURSET INTERVENCIÓ EN EL PATRIMONI
patrocini aadipa 19

Eurocatalana copatrocina el Curset-Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic organitzat per l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Les jornades d’aquest any tindran lloc del 12 al 15 de desembre, en la que serà la XLIIª edició, i versen sobre la intervenció en el Patrimoni Arquitectònic Educatiu. La Restauració i Intervenció en els espais d’Aprenentatge Històrics. Reptes i oportunitats. 

Es tracta d’una de les jornades d’estudi sobre patrimoni arquitectònic amb més trajectòria del país, que han aconseguit gran prestigi i projecció. L’objectiu d’enguany serà generar un debat i reflexió sobre la necessària posada en valor d’aquest tipus de patrimoni: edificis escolars i universitaris, des de la seva relació amb la ciutat fins als espais interiors, a nivell local i internacional. Busquen, d’una banda, entendre com els processos de transformació (o fins i tot d’abandonament) en el qual es troben sotmesos han influït en els seus valors i per un altre analitzar casos de restauració i intervenció en què han convertit en un valor pedagògic actiu.

Eurocatalana, com a empresa constructora implicada en la rehabilitació i intervenció sobre el patrimoni historicoartístic, copatrocina el curset per tal de difondre el coneixement entre els tècnics implicats en la rehabilitació.

Informació del curset.