Actualitat
Neteja de pintades Pla Cuidem Barcelona

A finals del passat mes de gener es va posar en servei el nou contracte de servei de neteja de pintades i taques de pintura, eliminació de cartells i retirada de pancartes i altres elements similars de la via pública de l’Ajuntament de Barcelona.

La UTE FCC Medioambiente – eurocatalana va resultar adjudicatària del nou contracte amb una vigència per dos anys, 2024 i 2025, amb opció de pròrroga dos anys més. Una de les novetats destacades del nou contracte és que per primera vegada inclou la neteja de façanes d’edificis patrimonials amb nivell de protecció com a Bé Cultural d’Interès Local, Bé d’interès Urbanístic o Bé d’Interès Documental.

eurocatalana aporta un equip de 10 professionals, format per restauradors de patrimoni historicoartístic i un arquitecte, amb amplia experiència en restauració de béns patrimonials, que s’encarregaran de la neteja de pintades en edificis patrimonials. Un total de quatre furgonetes totalment equipades amb màquines de raig de sorra a alta pressió, compressors i netejadores d’aigua a alta pressió permetran l’aplicació de tecniques de restauració per posar a punt les façanes d’edificis patrimonials de Barcelona.

Notícies relacionades:

betevé | En marxa el nou pla antipintades: neteja a fons del mobiliari urbà i els punts més vandalitzats