Actualitat
INSTAL·LACIÓ SISTEMA DE CONTROL D'AUS AL MERCAT DE SANTA CATERINA

eurocatalana instal·larà un sistema de control d’aus al Mercat de Santa Caterina.

L’objecte de les obres contractades per l’Institut Municipal de Mercats és la instal·lació de sistemes de control d’aus a les façanes del mercat per resoldre els danys causats per la presencia continuada de coloms i gavines que afecten el mercat i evitar el futur deteriorament i brutícia al diferents elements de la façana, així com molèsties als usuaris. Prèviament a la instal·lació dels sistemes de control de les aus es realitzarà una neteja i manteniment dels elements exteriors afectats de les façanes.

El Mercat de Santa Caterina està construït al solar que havia ocupat el Convent de Santa Caterina. L’edifici actual prové d’una edificació neoclàssica original de Josep Buixareu. L’any 2005 va ser remodelat totalment per l’estudi d’arquitectes EMBT (Enric Miralles i Benedetta Tagliabue). L’actuació va mantenir les façanes de l’antic convent quan es va construir la mítica coberta d’acabat ceràmic i formes ondulades que ha esdevingut la imatge del mercat.

Aquestes obres s’afegeixen a les recentment realitzades a altres mercats de Barcelona , com la nova coberta agrícola al Mercat del Vall d’Hebron i la rehabilitació d’acabats de façanes del Mercat Municipal de la Barceloneta.